STÅR DU OVERFOR AT SKULLE TÆNKE NYT...?

FREMTIDS

træner

DEN BEDSTE MÅDE DU FÅR SPARRING, VÆRKTØJER OG MOD TIL FORANDRING

NÅR DU VED AT DET ER TID TIL FORANDRING.

Du skal igang med at skabe en ny vej for dig, for dit team, din virksomhed eller organisation

Du vil igennem brugen af skabeloner, trendspotting og sparring finde vejen og skabe forandringen. Du kommer til at se, mærke, tro på og kunne tage de rigtige beslutninger

GODE ORD FRA GODE MENNESKER,
JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Thomas kan ændre din verden og dit liv

"En samtale med Thomas kan ændre din verden og dit liv – Hvis du tør. Mangler du retning, overblik og mod i dit liv til at handle – så snup en snak med Thomas."

Maria Keinicke Davidsen  //  Keingart Arkitekter

Han insisterer på, at det, som siges skal kunne mærkes.

"Som vært har Thomas en utrolig evne til at åbne et rum, hvor sårbarheden har plads. Han insisterer, sætter fokus på og har kant, så jeg stå i min egen sårbarhed og gå over broen til noget nyt."

Lone Belling  //  Liv og Lederskab

Mit navn er
Thomas Berg

Jeg er din fremtidstræner når du, dit team, organisation eller virksomhed har brug for sparring til at tænke nyt.


Med femten års erfaring i at lede mennesker, skabe forandring og godt samarbejde, er jeg oplagt til at tage med på råd, når du og dit team skal igang med at tænke nyt.


For at lykkes i fremtiden, skal vi skabe en bedre mental balance, turde at være sårbare, turde lære nyt igen og igen. Vores evne til at skabe nye vaner og mindset bliver afgørende for om vi lykkes, som mennesker, kollegaer og her på denne blå planet.


Vi er bestået og lægger puslespilsbrikkerne på en ny måde sammen. Det bliver magisk, sjovt og udfordrende, alt sammen på en og samme tid... Men du går forandret fra processen - det lover jeg dig!


LET'S DO BETTER - TOGETHER

DU HAR NU FLERE MULIGHEDER

DET ER MED TRÆNING AT DU SKABER FORSKELLEN

FORANDRINGSLEDER

Dit team står overfor en af de største forandringer i jeres karriere. Kravet om et nyt fokus og mindset i alle brancher vil stige enormt de næste fem år. 


Med mange forandringer er modet til at lede, lære og turde på nye måder afgørende for at lykkes. I vil få ny viden, vaner og konkrete modeller for at lykkes.

Vil du vide mere...?

SPARRINGSPARTNER

Måske sidder du med mange opgaver, manglende overblik og for lidt tid...?


Når du begynder at sparre med mig, vil du opleve at vi træner nye vaner, dit mindset og egenskaber, som i fremtiden giver dig mere ro, overblik og indblik.Skal vi begynde en samtale...?


DIT FOKUS ER DIN ENERGI

Det som du fokuserer på vokser. Vi ved idag at alt er energi. Du har dermed en chance for at lære at fokusere og træne et nyt mindset.

Når du først går igang, bliver du en kreatør i dit eget liv. Du er klar på at skabe store forandringer med små skridt af gangen.


Skal vi begynde at træne...?

100% pengene tilbage garanti!

Hvis ikke du er tilfreds skal du ikke betale - Men jeg tør godt love dig, at du bliver glad i låget!

>