SAVNER DU AT TRO PÅ OG FORSTÅ DIN FREMTID...?

book DIT foredrag

FØLER DU DIG LÅST FAST, KAN DU IKKE FINDE OVERBLIKKET OG DET NÆSTE SKRIDT.

SÅ HAR DU BRUG FOR INDSIGT, TILLID OG GEJST TIL AT KOMME VIDERE

DU HAR BRUG FOR AT KOMME TIL NÆSTE LEVEL

FÅ TÆNDT DIN ORGANISATION, BESTYRELSE ELLER

VIRKSOMHED, SÅ I ARBEJDER MED JERES FREMTID.


MANGE FORANDRINGER ER PÅ VEJ OG MODET TIL AT

LEDE, LÆRE OG TURDE PÅ NYE MÅDER ER AFGØRENDE.FRA GPS TIL MBS

Vi har i teams, organisationer og virksomheder brug for at træne, guide og møde fremtidens udfordringer på en ny måde. Vores snævre fokus på det som kan måles og vejes, med klare KPI'er kommer til at høre fortiden til.

Det skifte vil jeg give dig indsigt i igennem foredraget. Du får håb, mod og værktøjer til at lave det essentielle skifte. Vi skal ikke gøre det alene, for vi lykkes kun i fremtiden i et forpligtigende fællesskab.

Er du klar...?

FREMTIDENS SKOLE


Vi reproducerer en gammel måde at lave skole på, selvom alt skriger på at vi skal lægge brikkerne på en ny måde - for at skabe en skole som skaber indre og ydre bæredygtighed.


En skole som træner din indre verden, da fremtiden kommer til at udfordre vores evne til at have mental balance i en utrolig omskiftelig verden. Foredraget kommer ind på hvad vi skal gøre og hvorfor. Du får håb, mod og indsigt.


Vil du vide mere...?

EMPATISKE REBELLER

Vi lever i en tid, hvor vores systemer trænger til en kalibrering, for vi oplever ofte mennesker bliver klemt eller mast af systemer, som skulle tjene os.Vi skal lære at træne den empatiske rebel frem i os, så vi kan forandre, smadre eller kalibrere de systemer som omgiver os i uddannelse, sundhed og politik. Med min egen rejse i baghånden vil du få ny viden, indsigt og mod til at lave en forandring.

Skal du være med...?

Mit navn er
Thomas Berg Nielsen

Jeg er en empatisk rebel, som vil transformere uddannelse og de fællesskaber vi bevæger os i.

Som foredragsholder, fremtidstræner og community-builder, har jeg hele tiden fokus på hvordan DU lykkes i fremtiden.

Vi ser ind i en måde at arbejde på, gå i skole og leve et liv, som faktisk er helt ude af trit med hvad fremtiden kræver.

Det er utrolig vigtigt for mig, at vi forstår at vi er bestået og begynder at ændre fokus og mindset i måden vi lever vores liv. Men vi kører den ind med humor, for alt andet er useriøst!

Missionen har jeg altid taget på mig, siden jeg var barn og ville lede andre og mig selv ind i en bedre verden. Du vil mærke den vilde energi som jeg bærer rundt på, min drøm om at lykkes i fællesskab og min styrke til at forandre.

LET'S DO BETTER - TOGETHER

Få et skræddersyet foredrag til dig

Det jeg brænder for er: uddannelse, ledelse, systemforandring, fremtid, mindset og

træning af det hele menneske.

>