Tag lige med mig i Helikopteren….. 🚁

DET ER TID … Tid til at lære kunsten at samles. Vi skaber for ofte grøfter, distance mellem dem og os. Den tid er forbi, for vi skal skabe levedygtige fællesskaber, hvor DU kan være DIG. Det er tid til at lære ”kunsten at samles”, for at kunne skabe en verden til vores børn, hvor de problemer som vi skal løse, sker i fællesskab. Det er tid… Til at bygge broer, gå hinanden i møde med et åbent hjerte og at skabe sammen.

Fremtidens fællesskaber bliver levedygtige, når vi tør stå ved at være tydelige og ordentlige. Vi står overfor omfattende udfordringer, som kun kan løses ved at vi alle går sammen. Vi er igang med en unik tid, hvor den viden vi skal bruge, for at skabe de ændringer, er tilstede. Vi skal turde gå fra hovedet og ned til hjertet. Vores fællesskaber har været styret af en stammetanke, som betyder at vi kun ser et dem og os. Den tid er forbi, for vi kommer ikke til at lykkes før vi forstår, at alt er forbundet. En forbundethed til naturen, til hinanden, til universet og til os selv. Vi har i mange år dyrket MIND, uden at have BODY & SOUL med. Det har betydet at vi har skabt en levestandard, som vi ikke kan opretholde, idet den ikke er bæredygtig eller skaber balance i naturen.

I arbejdet med at skabe levedygtige fællesskaber, skal vi arbejde på at få alle med, at skabe en forbindelse og balance til vores Mind, Body & Soul – Vores MBS! Det kræver at vi tør tænke nyt, tør komme i en stinkefase, hvor vi ikke kender resultatet, men arbejder med at skabe en ordentlig og tydelig balance i verden. Når vi tør finde og søge efter den balance i vores MBS, vil vi opleve magiske øjeblikke – VI VIL LYKKES SAMMEN.

Det fællesskab som DU vil bygge, kan jeg rådgive eller sparre dig med, jeg viser dig hvad buddytræning betyder, hvordan du skaber følgeskab, skaber tillid til vi kan lave ændringer, fortæller den gode historie og skaber lys.

DU tænker måske… Passer det? Ja…DU har alt det som skal til, DU er bestået og DIN mission med at skabe fremtidens fællesskab skal have sin plads i verden.


Tags


You may also like

Fremtidens skole

Fremtidens skole
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>