Hvad sagde de om dig i Folkeskolen…?


Jeg sidder og forbereder to workshops til næste uge.. Det er metoder til at arbejde med din vision og skaberkraft. Anne Skare Nielsen, Henrik Good Hovgaard og jeg laver workshop over hele landet, hvor vi arbejder med Visionsplaner.

Grunden til min overskrift er… at da jeg var den alder som billedet viser…da sagde min gode gamle matematik lærer Henning Staffeldt (ung og sjov lærer dengang) til skolehjem samtalen:

“Jeg ved ikke hvor meget matematik Thomas lærer i mine timer, for hans fokus er alle andre steder, end ved tavlen. Til gengæld ved han ALT hvad der sker i klassen, hvordan andre har det.. hvad de er udfordret på eller glade for.”

Idag 42 år senere er det min levevej, for jeg facilitere fremtidssans, så du lykkes med din vision og skaberkraft.
Jeg skulle lige igennem at blive uddannet lærer, arbejde som en og dernæst lege leder i femten år. Men nu….. Nu står jeg på min plads i solen og hjælper andre mennesker med at lykkes i den fremtid de ser og ønsker 🚀

Jeg træner dig i at lytte til dig selv, lytter til hvad du siger og guider dig… ja.. jeg ved det… min kone vil nok ikke altid sige jeg lytter.. men for det meste 😉

Jeg havde så meget lyst til at dele mine tanker med dig, for vi er så meget på vej med at lave den forandring….

Hvad sagde de om DIG⁉️

#Fremtidssans #Facilitering #Netværk #Letsdobetter


Tags


You may also like

Fremtidens skole

Fremtidens skole
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>