Mit navn er
Thomas Berg Nielsen

Jeg er uddannet lærer, har arbejdet som leder i Folkeskolen i femten år. Her har jeg ledet alt, undtagen at være skoleleder.  

I mit lederjob, med alle typer af børn, personale, forældre, ledere, bestyrelser og forvaltninger, har jeg lært hvor stor min evne er til at skabe forandring i det, som jeg arbejder med.

Min livsvej ændrede sig radikalt i 2019, da jeg tog en livspause og gik ud af hamsterhjulet for at finde min nye vej. Det har idag bragt mig sammen med to fremtidsforskere, som jeg samarbejder med omkring Fremtidssans Akademiet.

Fremtidssans Akademiet skal ændre fokuset og mindsettet indenfor uddannelse. Vi skal nemlig gå mere fra hjernen til hjertet og træne det hele menneske fra en tidlig alder.

Den rejse er mit livsformål. Jeg skal være med til at fem millioner mennesker ændre deres måde at leve, arbejde og uddanne sig på. Den ændring vil jeg stå i spidsen for nationalt og internationalt.

I verden er vi kendt for Storytelling af H.C. Andersen og Playfulness af LEGO. Det er ord som gennemvæver alt hvad jeg gør, for jeg ved at vi i Danmark har en unik evne og mulighed for at påvirke verden omkring os. Det har især været tydelig mens jeg har boet og læst i USA og Østrig.

LET'S DO BETTER - TOGETHER>